Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، اتفاقات اخیر جشنواره جام جم که در آن از مردم خواسته بودند درباره برنامه های تلویزیونی و مجریان نظر دهند، رفته رفته تبدیل به چالش تازه ای برای صدا و سیما شده است، چون پس از توئیت وزیر ارتباطات درباره جابجایی آرای پیامکی مردم، بلافاصله یکی از مدیران صدا و سیما اعلام کرد شرکتی که وابسته به وزارت ارتباطات است، جابجایی آرای مردم را انجام داده، ولی حالا کاشف به عمل آمده که این شرکت اصلا مجوز از طرف وزارت ارتباطات ندارد، چه برسد به اینکه وابسته به وزارتخانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم درباره جابجایی آرا و نظرات مردم گفته است: در حال حاضر کمیته بررسی فنی و مرکز صیانت و حفاظت سازمان صدا و سیما با همکاری پلیس فتا در حال پیگیری قانونی این موضوع برای برخورد با عامل یا عاملان تخلف در شرکت مذکور هستند.

به گفته او دستگاه‌های مسئول در حال بررسی دقیق ابعاد این تخلف هستند و سازمان صدا و سیما در عین حال با تشکیل پرونده این موضوع از متخلف یا متخلفان به پلیس فتا شکایت کرده و خواستار اقدام قانونی لازم را دارد.

مسعود احمدی افزادی می گوید سامانه ای که پیامک ها را دریافت می کرده، یعنی سامانه چلچله به عنوان بستر نظرسنجی مردمی جشنواره تلویزیونی جام جم انتخاب شده است و این سامانه توسط یکی از شرکت‌ها توسعه داده می‌شود و این شرکت در بخش کد دستوری از زیرساخت USSD مربوط به یکی دیگر از پرمخاطب‌ترین شرکت‌های پردازنده کدهای دستوری کشور استفاده کرده و طبیعتا تحت نظارت فنی سازمان تنظیم مقررات و فرکانس‌های رادیویی (ICT) که در واقع از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجوز دارد، همه امور خود را به انجام می‌رساند.

 

وزارت ارتباطات: در اظهارنظر عجله نکنید

پس از اظهارنظر احمدی افزادی، وزارت ارتباطات درباره اظهارات او گفت: تغییر آرا در شرکت طرف قرارداد انحصاری تبلیغات صداوسیما صورت پذیرفته که هیچ مجوزی از این وزارت نیز ندارد. روابط عمومی این وزارتخانه به مدیران صدا و سیما توصیه کرده است «منتظر گزارش تکمیلی بمانند و سپس اظهار نظر کنند!»

 

سامانه چلچله ارتباطی به وزارت ارتباطات و همراه اول ندارد

بررسی های نشان می دهد سامانه ای که پیامکها را دریافت می کرد، یعنی سامانه چلچله ارتباطی با وزارت ارتباطات ندارد. پیامک‌هایی که برای کاربران ارسال شده است، از آنها خواسته تا با ارسال عدد ۵۰۹۰۷ به عضویت اپلیکیشن چلچله درآیند.

در صفحه‌ی «درباره‌ی ما» در اپلیکیشن چلچله آمده است کلیه حقوق مادی ومعنوی چلچله متعلق به «آیکان» است و زیرساخت USSD آن نیز متعلق به شرکت بهسا است، شرکتی که وزارت ارتباطات اعلام کرده حتی مجوزی از این وزارتخانه نگرفته است!

نکته‌ای که تلویزیون باید پاسخگوی آن باشد این است که چطور یک جشنواره ملی را در اختیار شرکتی قرار داده که حتی مجوز هم ندارد! اتفاقی که با واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز مواجه شده به طوری که برخی در خصوص عملکرد این شرکت در حوزه تراکنش‌ها و حساب‌های بانکی نیز ایجاد شبهه کرده‌اند.

باید منتظر ماند و دید آیا وزارت ارتباطات، علاوه بر گزارش عملکرد شرکت مذکور، فهرست شرکت‌های متنوعی را که این روزها با استفاده از کدهای دستوری، درآمدهای هنگفتی به جیب می‌زنند، با توضیح درباره گردانندگان اصلی و هیات مدیره‌های آنها منتشر می‌کند؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی

تین نیوز

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی یکی از برنامه های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش تین نیوز از ایسنا، درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

در یکی از این پرونده های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه»
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • عکس/ کودک کشی در غزه همچنان ادامه دارد (۱۶+)
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • دراختتامیه جشنواره «قهرمان ایران ۱۴۰۲» چه گذشت؟