Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبری با بیان اینکه سامانه جام­ سامانه مرجع صورت های مالی حسابرسی شده شرکت ها است، گفت: این سامانه موجب می شود جلوی ارائه صورت های مالی چندگانه به دستگاه های مختلف گرفته شود و به سلامت فرآیندهای مالی کشور افزوده شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «علی رهبری» شب گذشته (سه شنبه 18 تیر) در گفتگو با تحریریه بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره روند پیشرفت تجارت الکترونیک در کشور به ارائه توضیحاتی پرداخت و در ابتدا از آغاز به کار سامانه اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری خبر داد و گفت: این تحول جدی در روش تصمیم گیری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با بیان اینکه آغاز به کار این سامانه می تواند به فعالان اقتصادی سالم نوید دهد که فرصت آن ها برای بهره برداری از تسهیلات آینده، بیشتر از فعالان اقتصادی ناسالم است، افزود: تبادل اطلاعات میان سه سامانه مهم ملی سامانه جامع تجارت، سامانه جامع جمع آوری اطلاعات مالی یا سامانه جام و سامانه اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری از هم تفکیک شوند.

 

وی با بیان اینکه سامانه جام­ سامانه مرجع صورت های مالی حسابرسی شده شرکت ها است، گفت: این سامانه موجب می شود جلوی ارائه صورت های مالی چندگانه به دستگاه های مختلف گرفته شود و به سلامت فرآیندهای مالی کشور افزوده شود.

 

رهبری با بیان اینکه سامانه جامع تجارت به عنوان درگاه واحد تعامل تجار با دستگاه های لایه حاکمیت، فرآیندهای کاری را تسهیل می کند، افزود: این سامانه جلوی موازی کاری را می گیرد.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به اینکه سامانه اعتبار­ سنجی این امکان را می دهد که اطلاعات صورت های مالی رتبه ای را برای فعالان بازرگانی در نظر بگیریم، افزود: این سامانه فعالان اقتصادی معتبر با سوابق و عملکرد خوب را از فعالان اقتصادی با سوابق بد تعهداتی و بدهی بانکی و بیمه ای جدا می کند و باعث می شود ارز 4 هزار و 200 تومانی و تسهیلات بانکی و بقیه امتیازات حاکمیتی به بازرگانان معتبر و با عملکرد خوب پرداخت شود.

 

رهبری با بیان اینکه از لحاظ اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری، همه شرکت های تجاری داخلی و خارجی، مشمول آن هستند، افزود:   از نظر صورت های مالی، شرکت هایی مشمول می شوند که مشمول قانون حسابرسی باشند.

 

 رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با بیان این‌که شرکت های صوری در این سامانه به علت اینکه عملکرد مناسبی ندارند از برخورداری تسهیلات آتی کشور محروم می شوند، افزود: عملکرد آن ها کم می شود و از فضای تجاری خارج می شوند.

 

رهبری با بیان اینکه اصناف در جامعه هدف سامانه اعتبارسنجی هم هستند، افزود: اکنون تخصیص ارز در کالاهای گروه 2 را بر اساس اطلاعات سامانه اعتبار سنجی انجام می دهیم و امیدواریم گام به گام، بقیه فعالان اقتصادی هم تحت پوشش قرار گیرند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت مسجد زلزله مسجدسلیمان دهه کرامت در فارس شیراز هلال احمر اردبیل حجت الاسلام ارزانی سامانه جام تجارت الکترونیک علی رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی

تین نیوز

عضو اتحادیه لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران ضمن اشاره به موضوع تغییر تعرفه های گمرکی و عدم تخصیص ارز، این موارد را مشکلات روزمره تجار و فعالان بخش خصوصی دانسته و تاکید کرد: امروز بازرگانان و فعالان اقتصادی چالش های فراوانی دارند که یکی از آن ها پیش بینی ناپذیری فضای کلان اقتصادی و کوتاه مدت بودن سیاست گذاری های اقتصادی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمجید سادات خوانساری ضمن اشاره به افزایش نرخ تعرفه های گمرکی گفت: نرخ تعرفه گمرکی قطعات یدکی خودرو پرمصرف تا ۵۱ درصد افزایش یافته و حجم واردات آن نیز قابل توجه است، همانطور که می دانید ۸۰ درصد قطعات در بازار لوازم یدکی خودرو وارداتی بوده و تنها دلیل این موضوع هم کسب درآمد بیشتر از واردات این قطعات است که پیش بینی ما این است که با اعمال این تعرفه های قطعات پرمصرف خودرو رشد را به دنبال خواهد داشت.

سادات خوانساری ضمن اشاره به تفاوت نگاه مسئولان به واردات و تامین کننده خط تولید خودروساز و بازار لوازم یدکی خودرو گفت: متاسفانه تصویر غلط مسئولان در جهت حمایت از تولیدکنندگان خودرو داخلی و حمایت از تولید داخلی که باعث رانت در این بخش شده است؛ از سوی دیگر، امروزه شاهد کیفیت پایین خدمات پس از فروش این تولیدکنندگان هستیم و اگر زنجیره تامین در بخش بازرگانی بخش خصوص نباشد، بسیاری از مصرف کنندگان دچار مشکل خواهند شد.

وی افزود: خوشبختانه امروز اعضای صنف لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران سهم بزرگی از تامین قطعات یدکی خودرو را برعهده دارند؛ اما متاسفانه با رانت های متعددی که در اثر این تصویر غلط شکل گرفته فعال بخش خصوصی را در فشار قرار داده و منجر به انحصار کالا در بازار در آینده خواهد شد.

سادات خوانساری ضمن اشاره به موضوع تغییر تعرفه های گمرکی و عدم تخصیص ارز، این موارد را مشکلات روزمره تجار و فعالان بخش خصوصی دانسته و تاکید کرد: امروز بازرگانان و فعالان اقتصادی چالش های فراوانی دارند که یکی از آن ها پیش بینی ناپذیری فضای کلان اقتصادی و کوتاه مدت بودن سیاست گذاری های اقتصادی است که توان تحلیل بلندمدت را از فعالان بخش خصوصی سلب کرده و در مورد ابتدایی ترین الزامات در کسب و کار و برنامه ریزی و تدوین استراتژی به سختی ممکن است. تغییرات قیمت مواداولیه و محصولات و همچنین بی ثباتی سیاست ها، قوانین، مقررات و رویه های اجرایی در فضای کسب و کار از بزرگ ترین موانع پیش رو فعالان بخش خصوصی است.

این فعال بخش خصوصی دلیل نگاه خاص به موضوع ارز و همچنین نرخ آزاد ارز را تفاوت بین نرخ ارز رسمی و بازار آزاد دانسته که رانت های متعددی را برای برخی ایجاد کرد و گفت: مسئولان نیز برای جلوگیری از سو استفاده بیشتر از این تفاوت نرخ ارز وادار به صدور بیش از ۱۷۰۰ بخشنامه و آئین نامه در مدت تنها پنج سال کرده است که این خود نشانه تصمیم های غلط متعدد و ایجاد بروکراسی های اداری متعدد برای بازرگان در فرآیند تخصیص ارز کرده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • روز حسابرسی نزدیک است: ترس و لرز در منچسترسیتی!‏
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی